MiCHELLE NYBERG!

nu är hon tillbaka igen

Jag vet att det har varit sjukt dålig uppdatering, men har haft ganska mycket för mig och även inte vetat vad jag ska skriva om hela tiden. Träning ska ju vara huvudämnet men det blir mycket annat också och jag vet inte hur intressant det är att läsa egentligen... Men vi försöker igen!! 

Under tiden jag varit ''borta'' har inget speciellt hänt egentligen. Tränat, jobbat, gått i skolan och gjort allt som alla tonåringar gör. Allt är kanonbra med mig och jag ser fram emot att få börja skriva av mig lite igen här. 

Dålig dag

Ibland får man faktiskt ha en dålig dag, och idag har jag verkligen haft det.

Tränandet gick inte alls bra heller, inte frisk och inte stark någonstans. Men men, magen och biceps fick slita lite iallafall.
Nu checkar en minsta glad Michelle ut från gymmet och en lite gladare Michelle ska strax checka i säng!

räknar minutrarna

Sitter i skolan och räknar verkligen minutrarna tills jag slutar. 
Behöver dricka 3 liter te för min hals och lyssna på lite fin musik. 

Rygg och axlar

Igår kväll körde jag ett tungt pass med Hanna på gymmet. Axlar och rygg! 

Det gick väldigt bra och jag körde hårdare än jag någonsin gjort förut, vilket verkligen känns i både rygg och axlar idag! 
Det är så roligt med denna känsla efteråt att man verkligen gjort sitt bästa plus lite till. 

Nu ser vi fram emot ett mag + bicepspass efter skolan. 

Mindre bra morgon

Godmorgon säger jag även fast jag haft en mindre bra morgon! 
Är dunder förkyld, näsan och ögonen rinner, hörseln är typ borta, halsen gör superont och huvudet håller på explodera. Ja, jag har åkt på en vanlig förkylning som dödar mig och mitt immunförsvar. 

Men, blir man tvingad till skolan så ska jag också tvinga ner mig själv till gymmet! 

bloggar jag läser

Jag läser väldigt sällan bloggar, det händer bara när jag har väldigt tråkigt. Fast det finns faktiskt två bloggar som jag går in och läser, en som jag läser lite då och då och en som jag läser varje dag. 

Evelins blogg som jag läser varje dag är såklart min favorit. Det är en tjej som går i min klass, har alltså känt henne i ett års tid och anledningen till att jag läser hennes blogg extra mycket är för att jag har följt hennes resa nästan från dag ett och jag har verkligen månad för månad sett resultat på henne och det är otroligt imponerande vad hon har lyckats med. 
Dessutom är hon väldigt speciell, hon har inte bara världens snyggaste utsida och universums skönaste personlighet, hon kör också crossfit istället för gym som alla oss andra haha, riktigt coolt! 
Tycker helt klart att ni ska gå in och ta en titt. Träningsbilder, puss bilder och svett-selfies är hennes grej! 


Den andra bloggen är denna, och varför vet jag inte riktigt men jag har läst den i över två år tror jag och jag har helt enkelt fastnat för den. Sjukt härlig blogg med massor av bilder vilket jag gillar skarpt. 

Alltid så stressad

Det finns inte tillräckligt många timmar på dygnet tycker jag, jag är alltid så stressad och har inte riktigt tid att göra allt jag skulle behöva - iallafall på morgonen!

Inget snyggt upplägg eller någon cool bild, utan bara min frukost. Äggröra, kvarg med jordgubbar och lite müsli + teeee!

allt i ett inlägg

Okej, det har varit väääldigt dåligt med inlägg nu på bloggen. Men jag har också varit väääldigt sjuk idag och bara legat i sängen. Men under dessa dagar som jag inte skrivit något så har jag haft fullt upp. Jag har varit på en tjejhelg, jag har tränat som en galning, umgåtts med vänner och gjort lite allt möjligt. 

Jag tänkte att jag bara kastar in lite bilder från dagarna och så kör jag igång med bättre uppdatering imorgon! 


En selfie från någon dag. 

Jag och Hanna körde ett pass. 

Gym-selfie. Svettigt värre! 

Hade en myshelg med världens finaste människa. En helt fantastisk förebild! 

Pressar för fullt. 

Och självklart en bild med min finaste prinsessa. 

Jag är moster

Jag är så otroligt stolt över min syster som har fött denna fina tjej till världen. Är också glad att min syster valde att mixa ihop hennes och mitt namn för att ge hennes första barn världens finaste namn. Första gången jag får ha henne i mina armar där hon alltid också kommer ha en plats. Älskade Jenelle, moster älskar dig.

Svar på kommentar

Hej Hanna! Tack för dina fina ord och kul att du hittat hit.

När jag började träna så var jag väldigt smal och liten, hade inga muskler alls och var super-svag! När jag sen bestämde mig för att börja så gick jag ner och jag började köra på maskinerna, det var lättare än att köra med lösa vikter. Efter ett tag så blev jag mer bekväm där nere på gymmet och även starkare, man skaffar också kontakter och man ser hur andra gör, och på så sätt lär man sig. Till slut så började jag köra mer med lösa vikter och nu föredrar jag verkligen det!

Jag har aldrig brytt mig om vad killar och andra tycker om mig när jag är där, jag är ju faktiskt där för att förändra min kropp. Jag skriker och låter högt och jag svettas nästan alltid som en gris.

Men vad man kämpar för där, det får man sedan bära på stranden.

Första träningen idag

Hade nyss idrott, orientering, riktigt roligt!
Kändes riktigt bra att köra 100% och verkligen springa för livet.

Var otroligt svettig efter haha!

Bästa stunden

Imorse hade jag verkligen världens bästa stund, den varade dock i bara några minuter för att den smakade så bra..

Äggröra och avocado + c-vitamin!

Gör några bra av de dåliga

När jag väl kommit fram till spåret och börjat springa så fick jag otroligt ont i mina höfter som jag har problem med så jag fick ta det lite lugnt. Men blev en liten tur och lite träning på ute-gymmet!

Man får helt enkelt göra det bästa av de dåliga!

Annorlunda bild

Efter ett hårt bröst och biceps-pass så vill jag bara lägga mig ner och sova då jag har världens matkoma. Men nej, på med skorna och ut på en springtur!

Att ta vanliga spännisbilder på gymmet är ju kul, men det här var liiite roligare!

Skrikande mage

Idag var det en väldigt mycket mindre omtyckt skollunch, så jag kastade bara i mig ett päron innan sista lektionen.

Väl hemma så skrek min mage efter mat så jag gjorde i ordning lite och på 5 min och det var såååå gott. Hur enkelt som helst att bara kasta i två ägg i stekpannan och sen kanske man har tur och hittar lite kyckling i kylen? + lite grönt på det!

Nu ska jag springa ner till gymmet, hörs!