MiCHELLE NYBERG!

Kategori: My life

skoldagen är snart slut

Klockan är kvart i fem och jag har bara en kvar kvar i skolan - skönt!! 
Ser fram emot att få åka hem och träna, plugga och mysa. Är riktigt trött så blir en tidig kväll ikväll. Hoppas ni gillade inlägget imorse angående motivation och inspiration. Förhoppningsvis kommer det mer sånt! 

Maria och jag ställer upp som modeller en måndag som denna! 

motivation

Att ha motivation och inspiration är väldigt viktigt för att komma igång och sedan fortsätta. 
Alla har vi alla olika saker vi strävar efter, vi vill olika saker och vi har olika mål. Men gemensamt har vi nog att vi vill något, vi vill inte stå kvar där vi är utan vi vill förändra något. Om det är vår kropp, vår fysik, hur vi mår eller något helt annat spelar ingen roll - huvudsaken är att vi vill något och att vi gör det! 

Jag har inte ett mål, utan jag har massor! Jag vill bli starkare både fysiskt och psykiskt, jag vill förändra min kropp och jag vill orka mer genom att ha bättre kondition. Jag vill bli något både andra och jag drömmer om varje dag, och jag vet att jag ska det också! Min motivation kommer från mig själv, för att jag vet att jag har kommit långt i min resa redan angående t.ex. träningen. Jag vet att jag klarat av att nå gamla mål så nu kan jag nå mina nya. 

Vissa dagar är det jättetungt, jag orkar knappt gå ner till gymmet, jag orkar inte träna lika hårt som jag egentligen vill och jag vill bara hem under hela passets gång. Men det är då man måste stanna upp och tänka till, att om jag pinar mig igenom det här passet och kör så hårt jag vet att jag kan - då får jag definitivt belöning för det senare, och då kommer jag inte ångra den timmen som var sådär extra jobbig och tung. Det är bara bita ihop och se på sitt mål! Man ska inte heller tänka att man kan göra det senare, för då skjuter man bara på det längre och längre. Och ju tidigare man börjar, desto snabbare når man sitt mål. 
Jag vet att om jag inte hade börjat när jag gjorde det, då hade jag inte haft den fysiken jag har idag. Jag vet också att om jag hade börjat tidigare, då hade jag varit närmare mitt mål nu! 

Jag har småsaker som gör att jag kämpar lite extra vid vissa tillfällen. Varje söndagskväll så känner jag: att äntligen är det måndag imorgon, en ny vecka med nya tag. Den här veckan kan bli bättre än förra. Samma sak med en ny månad, då försöker jag alltid sätta upp ett litet mål jag ska nå. Allt från att gå upp/ner något gram eller kilo, att klara av att lyfte en tyngre vikt osv. Man får hitta sina egna sätt att motivera sig, och sina egna källor att ta inspiration ifrån. 

Att jag sen också får höra att jag motiverar och inspirerar andra - bara det får mig att vilja köra ännu hårdare och lyckas ännu mer. Att veta att andra ser upp till mig och tycker att jag gör är bra, det är en obeskrivlig känsla! Tackar djupt för det. 

Idag är det måndag, och jag tycker alla ska se det som en möjlighet att göra något annorlunda från förra veckan. 
Jag själv vet att jag ska spendera mer tid på gymmet än jag hann med veckan innan. Och jag ser fram emot det, det gör att jag har lättare att gå upp på morgonen och ta mig igenom skoldagen för jag vet att något roligt, spännande och tufft väntar på mig innanför friskis&svettis dörrar när jag slutar. Detta kan inte bli annat än bra, eller vad säger ni? 

drunknar bland siffror och bokstäver

Söndag, jobb stod på schemat och när jag kom hem vid halv fem så flög jag ner bland böckerna för att plugga. 
Har ett stort prov i företagsekonomi imorgon som jag inte riktigt var beredd på... men det är jag nu!
Har verkligen pluggat konstant i över fyra timmar och det lönar sig, jag förstår allt och jag är mer än redo. 

Har dock en fruktansvärd huvudvärk nu och är supertrött, så ska hoppa i säng! 

Hoppas ni alla haft en bra dag. 


Hur min kväll ser ut, inte alls stelt och tillgjort - nej nej. 

fullt upp

Jag har haft fullt upp den här helgen och därför har jag inte bloggat någonting. 
Jag har pluggat, umgåtts med vänner, ordnat mitt rum och haft fullt upp helt enkelt. 
Just nu ligger jag i sängen efter en helt underbar dag/kväll och jag ska jobba imorgon så nu blir det sova. 

Hoppas ni alla har en underbar lördagskväll!


Jo men fiiiiiin va?

Älskade lisa

Igår lämnade världens finaste hund oss. Saknanden är oändlig och jag kan knappt förstå vad det är som har hänt. 
Första gången jag träffade dig var jag livrädd, jag avskydde hundar och jag förstod inte hur folk kunde få sån bra kontakt med ett djur. Men jag insåg ganska snabbt hur underbart det är att ha någon som alltid hoppar och skäller av lycka när man kommer hem, någon som alltid springer efter vart man än ska, står i trappen och tittar när man går med ledsna små hundögon, en liten lurvig filur som väcker en på morgonen genom att busa och gosa. Ja, jag trodde aldrig jag skulle känna en sån trygghet med ett djur som jag gjorde med dig. Jag trodde inte heller att man faktiskt kunde älska ett djur, men jag hade helt fel. Att inte ha haft dig vid mig den sista tiden har gjort fruktansvärt ont, men ännu ondare gör det att veta att jag aldrig mer kommer få ha det heller. Älskade Lisa, jag minns fortfarande hur du sprang till mig när någon sa "mamma". Och jag kommer alltid minnas det. Jag älskar dig, var du än är. 

just nu ler jag ändå

Klockan är snart halv två och jag är kvar i skolan. Jag slutade klockan kvart i tolv men har massa uppgfiter jag måste göra så jag och Maria stannade kvar och pluggade - väldigt duktiga! 
Jag är egentligen ledig på fredagar men imorgon ska jag in till skolan och göra ett prov, så har lite saker jag måste fixa innan dess men är snart klar vilket känns väldigt bra. När jag kommer hem har jag inte så mycket planerat mer än att sitta och plugga, ta det lugnt och lugna ner mig lite. Förhoppningsvis hinner jag med att gymma också! 

väldigt olika

Som jag nämnt ett antal gånger så går jag ju i samma klass som min bästavän, vilket är grymt!! 
Vi får spendera hela dagarna med varandra och det gör att man blir mycket mer peppad till att åka till skolan. Och det blir många selfies under de här dagarna, några är fina och någar är lite mindre fina.. Men man ska ju bjuda på sig! 

med rätt inställning

Jag tycker mycket handlar om vad man har inställning. Går man in i något med en positiv inställning så är det större chans att det går bra. Mitt liv är på topp just nu, allt som jag i vanliga fall hade klagat och suckat åt ser jag nu som en utmaning med ett leende på läpparna - just för att jag gör det med en positiv inställning!

paddla fortare

Paddlade nyss med klassen, riktigt roligt måste jag säga!!
Vi hade det som idrott idag och det var verkligen hur kuuuuul som helst.
Vi turades om att paddla och som ni ser på bilderna så var jag gladast när jag fick ro runt i lilla ån. 

rimbo marknad

Det har nyligen varit en stor marknad i Rimbo där jag bor, och eftersom det är en ganska stor händelse för alla invånare i lilla byn så kände även jag för att fira till det ordentligt med maaaaassa gott!! 

Jag har inget emot att ibland ta något onyttigt eller hoppa över ett gympass - man ska göra det man känner för och inte känna sig tvingad till någon. Äter jag något onyttigt en dag så vet jag att det blir bättre nästa dag t.ex. 

nu är hon tillbaka igen

Jag vet att det har varit sjukt dålig uppdatering, men har haft ganska mycket för mig och även inte vetat vad jag ska skriva om hela tiden. Träning ska ju vara huvudämnet men det blir mycket annat också och jag vet inte hur intressant det är att läsa egentligen... Men vi försöker igen!! 

Under tiden jag varit ''borta'' har inget speciellt hänt egentligen. Tränat, jobbat, gått i skolan och gjort allt som alla tonåringar gör. Allt är kanonbra med mig och jag ser fram emot att få börja skriva av mig lite igen här. 

Dålig dag

Ibland får man faktiskt ha en dålig dag, och idag har jag verkligen haft det.

Tränandet gick inte alls bra heller, inte frisk och inte stark någonstans. Men men, magen och biceps fick slita lite iallafall.
Nu checkar en minsta glad Michelle ut från gymmet och en lite gladare Michelle ska strax checka i säng!

räknar minutrarna

Sitter i skolan och räknar verkligen minutrarna tills jag slutar. 
Behöver dricka 3 liter te för min hals och lyssna på lite fin musik. 

Mindre bra morgon

Godmorgon säger jag även fast jag haft en mindre bra morgon! 
Är dunder förkyld, näsan och ögonen rinner, hörseln är typ borta, halsen gör superont och huvudet håller på explodera. Ja, jag har åkt på en vanlig förkylning som dödar mig och mitt immunförsvar. 

Men, blir man tvingad till skolan så ska jag också tvinga ner mig själv till gymmet! 

bloggar jag läser

Jag läser väldigt sällan bloggar, det händer bara när jag har väldigt tråkigt. Fast det finns faktiskt två bloggar som jag går in och läser, en som jag läser lite då och då och en som jag läser varje dag. 

Evelins blogg som jag läser varje dag är såklart min favorit. Det är en tjej som går i min klass, har alltså känt henne i ett års tid och anledningen till att jag läser hennes blogg extra mycket är för att jag har följt hennes resa nästan från dag ett och jag har verkligen månad för månad sett resultat på henne och det är otroligt imponerande vad hon har lyckats med. 
Dessutom är hon väldigt speciell, hon har inte bara världens snyggaste utsida och universums skönaste personlighet, hon kör också crossfit istället för gym som alla oss andra haha, riktigt coolt! 
Tycker helt klart att ni ska gå in och ta en titt. Träningsbilder, puss bilder och svett-selfies är hennes grej! 


Den andra bloggen är denna, och varför vet jag inte riktigt men jag har läst den i över två år tror jag och jag har helt enkelt fastnat för den. Sjukt härlig blogg med massor av bilder vilket jag gillar skarpt.