MiCHELLE NYBERG!

Kategori: Food

Alltid så stressad

Det finns inte tillräckligt många timmar på dygnet tycker jag, jag är alltid så stressad och har inte riktigt tid att göra allt jag skulle behöva - iallafall på morgonen!

Inget snyggt upplägg eller någon cool bild, utan bara min frukost. Äggröra, kvarg med jordgubbar och lite müsli + teeee!

Jag är moster

Jag är så otroligt stolt över min syster som har fött denna fina tjej till världen. Är också glad att min syster valde att mixa ihop hennes och mitt namn för att ge hennes första barn världens finaste namn. Första gången jag får ha henne i mina armar där hon alltid också kommer ha en plats. Älskade Jenelle, moster älskar dig.

Bästa stunden

Imorse hade jag verkligen världens bästa stund, den varade dock i bara några minuter för att den smakade så bra..

Äggröra och avocado + c-vitamin!

Skrikande mage

Idag var det en väldigt mycket mindre omtyckt skollunch, så jag kastade bara i mig ett päron innan sista lektionen.

Väl hemma så skrek min mage efter mat så jag gjorde i ordning lite och på 5 min och det var såååå gott. Hur enkelt som helst att bara kasta i två ägg i stekpannan och sen kanske man har tur och hittar lite kyckling i kylen? + lite grönt på det!

Nu ska jag springa ner till gymmet, hörs!

Celsius

Ännu en svaghet som jag har är att jag nästan alltid är törstig och så fort jag ska någonstans så köper jag någon dricka. Förut blev det nästan alltid Coca-cola zero eller Red Bull, men nu för tiden blir det oftast Celsius. 

Red Bull har jag knappt klarat mig utan förut, men nu börjar jag känna ett behov av Celsius, vilket är betydligt mycket bättre i och för sig! Har inte direkt någon favorit, men tycker att Jordgubb&Kiwi är väldigt god! 
För er som inte vet så är det en väldigt bra dricka, finns nästan att köpa överallt och den är helt sockerfi och väldigt vitaminberikad, defintivit värt att testa! 

Ny header

Tröttnade otroligt mycket på min gamla header så jag ändrade till den jag har nu och den får duga för ett tag iallafall.

Liten frukost - min svaghet

Var inte alls hungrig imorse, men otroligt sugen på kokta ägg. Problemet är att jag är så otroligt dålig på att skala äggen, haha ni ser ju hur de ser ut.
- Men goda var de iallafall!!

Morning guys

Vaknade vid sju, har inte kunnat somna om vilket är lite tråkigt men men.
Ska gå upp och äta frukost nu, sen blir det lite jobb. Inge skola idag, riktigt skönt!

Det bästa som finns är att mysa i de här tofflorna på morgonen!

frukosttips

Har man bråttom på morgonen och som jag har väldigt lite tid så är ägg i micron det bästa som finns! Det går snabbt, det är gott och det är otroligt nyttigt.

Kläck två ägg i en skål, ha i en liten klick créme fraiche och lite salt. Sen in i micron i 3 min, klart!

Snacks efter träning

Tog lite lättfil, bröd utan kolhydrater med kalkon på och ett glas c-vitamin. Var egentligen inte alls sugen men man måste ge musklerna lite att arbeta med!

Nu ska jag sova, godnatt!

Sjukstuga

Jag är hemma från skolan idag, mådde inte alls bra inatt så fick ingen sömn alls och har riktigt ont i huvudet nu.
Laddar upp inför imorgon med massa frukt och vila framför en film. Förhoppningsvis mår jag bättre ikväll så jag kan ta en promenad eller något och få lite friskluft.