MiCHELLE NYBERG!

motivation

Att ha motivation och inspiration är väldigt viktigt för att komma igång och sedan fortsätta. 
Alla har vi alla olika saker vi strävar efter, vi vill olika saker och vi har olika mål. Men gemensamt har vi nog att vi vill något, vi vill inte stå kvar där vi är utan vi vill förändra något. Om det är vår kropp, vår fysik, hur vi mår eller något helt annat spelar ingen roll - huvudsaken är att vi vill något och att vi gör det! 

Jag har inte ett mål, utan jag har massor! Jag vill bli starkare både fysiskt och psykiskt, jag vill förändra min kropp och jag vill orka mer genom att ha bättre kondition. Jag vill bli något både andra och jag drömmer om varje dag, och jag vet att jag ska det också! Min motivation kommer från mig själv, för att jag vet att jag har kommit långt i min resa redan angående t.ex. träningen. Jag vet att jag klarat av att nå gamla mål så nu kan jag nå mina nya. 

Vissa dagar är det jättetungt, jag orkar knappt gå ner till gymmet, jag orkar inte träna lika hårt som jag egentligen vill och jag vill bara hem under hela passets gång. Men det är då man måste stanna upp och tänka till, att om jag pinar mig igenom det här passet och kör så hårt jag vet att jag kan - då får jag definitivt belöning för det senare, och då kommer jag inte ångra den timmen som var sådär extra jobbig och tung. Det är bara bita ihop och se på sitt mål! Man ska inte heller tänka att man kan göra det senare, för då skjuter man bara på det längre och längre. Och ju tidigare man börjar, desto snabbare når man sitt mål. 
Jag vet att om jag inte hade börjat när jag gjorde det, då hade jag inte haft den fysiken jag har idag. Jag vet också att om jag hade börjat tidigare, då hade jag varit närmare mitt mål nu! 

Jag har småsaker som gör att jag kämpar lite extra vid vissa tillfällen. Varje söndagskväll så känner jag: att äntligen är det måndag imorgon, en ny vecka med nya tag. Den här veckan kan bli bättre än förra. Samma sak med en ny månad, då försöker jag alltid sätta upp ett litet mål jag ska nå. Allt från att gå upp/ner något gram eller kilo, att klara av att lyfte en tyngre vikt osv. Man får hitta sina egna sätt att motivera sig, och sina egna källor att ta inspiration ifrån. 

Att jag sen också får höra att jag motiverar och inspirerar andra - bara det får mig att vilja köra ännu hårdare och lyckas ännu mer. Att veta att andra ser upp till mig och tycker att jag gör är bra, det är en obeskrivlig känsla! Tackar djupt för det. 

Idag är det måndag, och jag tycker alla ska se det som en möjlighet att göra något annorlunda från förra veckan. 
Jag själv vet att jag ska spendera mer tid på gymmet än jag hann med veckan innan. Och jag ser fram emot det, det gör att jag har lättare att gå upp på morgonen och ta mig igenom skoldagen för jag vet att något roligt, spännande och tufft väntar på mig innanför friskis&svettis dörrar när jag slutar. Detta kan inte bli annat än bra, eller vad säger ni? 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas