MiCHELLE NYBERG!

allt kan bli träning

Idrottslektioner i skolan vet vi alla ibland bara känns jobbigt, onödigt och slöseri med tid. Man får ju inte ut något av det och det är ju liksom bara ''gympa'' i skolan? Håller ni med? Isåfall ska jag ge det ett försök att ändre er uppfattning. 
För ungefär ett år sedan tänkte jag alltid att idrotten inte var viktig (förutom att få betyg). Idag ser jag det som ett extremt bra träningstillfälle att få varierad träning och dessutom lära mig mer om hälsa, fysik och kroppen. 

Ta idag som ett tillexempel; jag har jättemycket plugg och kommer inte hinna träna efter skolan för att jag måste sätta mig ner och plugga tills jag somnar ungefär. Självklart blir jag irriterad för jag vill verkligen inte sitta still, jag vill träna och röra på mig, slita på musklerna och ta ut all min kraft på att lyfta vikter. Som tur är (!!) så hade min grymma idrottslärare bestämt sig för att vi skulle ta en joggingtur till ett utegym - grymt! 

Jag tog i allt vad jag hade, sprang dit och körde så gott jag kunde och sprang tillbaka. Är så glad att jag fick denna möjlighet att träna, för nu kan jag lugnt och utpumpad tänka på plugget när jag kommer hem. 

Så ta vara på att ni får gratis träning, ledning och kunskap. 
Haha känner att jag låter som en mamma eller något, men seriöst GÖR DET! 


Från dagens idrottslektion. 

15 oktober 2014 13:19 | Workout |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas